Így készíts egyedi Insta storykat

Mostani blogbejegyzésemben ismét két Instagram történet tippet hoztam, hogy minél jobban elsajátíthasd a storyk gyártásat! Ragadj meg minden lehetőséget, hogy még érdekesebbé varázsold közösségi média megjelenésedet!

Használd a márkád színeit a történeteidben

Az online marketing világában a színek nemcsak a figyelemfelkeltés és esztétikusság miatt fontosak, hanem az azonosítás megkönnyítésének érdekében is. Ahhoz, hogy kitűnj a tömegből felhasználhatod saját márkád színeit a storyjaidban, hogy a követők rögtön Rád asszociálhassanak. Ez nem egy bonyolult feladat, több mód is van rá, elárulom nekem mi a legegyszerűbb. Nincs másra szükséged csak egy a telefonodban elmentett, és a branded színeit tartalmazó képre, valamint természetesen az Instára!

  1. Kezd el elkészíteni a storydat!
  2. Nyisd meg a fent említett, elmentett képet a történetben!
  3. Koppints a “színválasztó” eszközre és válaszd ki saját színeidet!
  4. Ha már “átvetted” a színeket, helyezd a felesleges képet a kukába!
Forrás: Instagram

Turbózd fel storyjaidat az “Effektus” funkcióval

Az Instába beépített, alapértelmezett effektusok használata is sok esetben feledésbe merül, pedig néha-néha remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy érdekesebbé tedd történeteidet. Manapság már nemcsak az app fejlesztői által készített filtereket alkalmazhatod, hanem a rengeteg felhasználói alkotásból is csemegézhetsz.

Pár kattintással keresgélhetsz számos filter között, sőt el is mentheted ezeket a későbbiekre. 

Választhatsz az éppen aktuális, trendi effektusok közül, amelyeket az Insta automatikusan ajánl, de ez még csak egy kis ízelítő a filterek világába.

  1. Kezdj el létrehozni egy storyt!
  2. Görgesd el a „fotós körben” látható képeket, egészen jobbra, az utolsó „Tallózás az effektusok között” feliratig!
  3. Ezután az Effektusgalériában kedvedre válogathatsz, akár kulcsszavakat a keresőbe írva, akár a felső sorban feltűntetett témákra koppintva!
  4. Az effekteket ki is próbálhatod, a filterre majd a bal alsó sarokban lévő „Kipróbálás” feliratra koppintva!
  5. Ha gondolod el is mentheted az effektust, a lefelé mutató letöltés nyilat ábrázoló ikonra koppintva.
Forrás: Instagram

Persze, ezt nem csupán a Te színeiddel alkalmazhatod, hanem bármilyen esetben. Ha meglátsz egy Neked tetsző színt, csak készíts egy képernyőképet és máris átveheted azt Insta történeteidben!

A mentett effektusokat a második ponthoz hasonlóan nézheted meg, de ez esetben balra kell görgetned! A filterek későbbi betárazására akkor is van lehetőséged, ha egy másik profilnál látsz egy szuper effektet. Ilyenkor a profilnév alatt láthatsz egy mentés lehetőséget!


További szuper Insta story tippekért, kövess az Instagramon és a Facebookon!

2021-04-26
Megosztom:
Összes bejegyzés
^